1 вересня

2013-09-02

/Files/images/SAM_0097.JPG

Першовересневого ранку учні, учителі, батьки, гості Вищебулатецької ЗШ зібралися на урочиту лінійку, присвячену Дню знань.

Заступник директора по навчально-виховній роботі Ляшенко С.М. оголосила лінійку відкритою. Прозвучав Гімн України, кращі учні школи Наливайко М. і Мороз А. поклали до обеліска загиблим під час Великої Вітчизняної війни - односельцям кошик з живими квітами, заступником директора був зачитаний наказ про зарахуваняя до 1 класу 12 бувших дошкільнят. Усіх присутніх вітали найменші гості свята - вихованці дитсадка "вербиченька".

Слово надали директору школи єремієвському Ю.А., який розповів про успіхи і досягнення учнівського і вчительського колективу за 2012/2013 н.р., висловив подяку техпрацівникам, батькам за плідну працю по підготовці школи до нового навчального року, вручив Похвальні листи за відмінні успіхи кращим учнямшколи, сертифікати учасникам конкурсів "Кенгуру", "Левеня", "Грінвіч". Сертифікати з добрими результатами отримали Огли Л (10 кл), Ломака М. (10 кл), Савченко Л. (8 кл), Звержинська К. (8 кл), Гнаповський А. (3 кл), Остапко С. (3 кл).

Грамотами відділу освіти Лубенської райдержадміністрації за підготовку кращих робіт на 16 ярмарку педтехнологій "Творчі сходинки освітян Лубенщини" нагороджені вчителі Бачевська Н.Г., Шапаренко Н.Г., Дядечко Н.Г., Жайворонок В.І.

Начальник загального відділу райдержадміністрації Звержинський О.В. щиро привітав учнів з початком нового навчального року, побажав доброго здоров'я, гарних успіхів у навчанні, вчителям терпіння, творчої наснаги і вручив грамоту відділу освіти за кращу роботу з інформатики, представлену на ярмарку педтехнологій, Єремієвському Ю.А.

Добрі вітальні слова звучали з уст сільського голови Остапка С.В., директора Полтавської філії ОВ "Амарант-Агро" Гладишевої В.М., яка подякувала за співпрацю учнівського колективу зїхнім підприємством. Виступаюча зазначила, що влітку багато учнів школи, охоче допомагали дорослим ТОВ. Вони отримали грошові заохочення, а першокласники - пакунки з цінними подарунками. А ще наймолодшим школярам були вручені матеріальні вітання від фірми "Юнігрей" від депутата Верховної Ради України Пилипенка В.В. Таким врожайним був для них Першовересень.

Для всіх молодших друзів щирі побажання підготували і одинадцятикласники, і, звичайно, солодкі шоколадки.

Звучать веселі і дотепні вірші першокласників, лунає перший дзвінок. Двері світлих класів запрошують юних друзів у подорож до країни знань.

Бурдим І.Л.

Кiлькiсть переглядiв: 333

Коментарi