Олімпійський урок

2013-09-13

/Files/photogallery/732/Изображение 012.jpg

Напрочуд сонячним і теплим був ранок 12 вересня. Життєдайні промінці щедро зігрівали і гладили по голівках учасників Олімпійського уроку Вищебулатецької ЗШ І-ІІІ ступенів. Дійство розпочалося урочитсим внесенням Державного прапора України, здачею рапортів і відкриттям цього чудового свята.

Змагання відбувалися у трьох вікових категоріях: молодшій, середній, старшій. Найбільше галасу, сміху, радісного "ура" було серед учасників першої категорії, які брали участь у "Веселих стартах", бігу на 30 м, естафеті, перетягування канату.

У командній естафеті "Подолання перешкод" переможцями став 1 клас, у перетягуванні каната - 4 клас, з бігу - 2, 3 клси.

Середня і старша вікова категорії розпочали змагання з бігу на дистанцію 30 м. Серед дівчат найшвидшою була Левченко Тетяна (6 кл), а серед хлопців - Овчаров Станіслав (7 кл). У старшій групі найпрудкіша Приймаченко Тетяна (9 кл), а серед юнаків Бондаренко Владислав (11 кл).

Учні середнього шкільного віку пробували свої сили в стрибках з місця. Серед дівчат найкраще стрибнула Колісник Наталія (7 кл), а серед хлопців переможцем став Біляєв Владислав (7 кл). Відстань 375 см у стрибках з розбігу стала рекордною для Приймаченко Тетяни (9 кл), а Губренко Роман (9 кл) стрибнув на 466 см і теж отримав грамоту переможця.

Силачі мірялися з амреслінгу. Тут свою міць показали Овчаров Станіслав (7 кл) і Остапко Артур (11кл).

Майбутні захисники Вітчизни підтягувалися на перекладині. Рекорди в цьому змаганні побили Колісник Богдан (5 кл) і Стиценко Олександр (11 кл).

Естафета 4х9 м стала переможною для 7 і 9 класу.

У кінці Олімпійського дня були проведені товариські матчі з найюлюбленішого виду спорту - футболу. Середню вікову групу очолила команда 7 класу, яка здобула усі три перемоги, а старшу - 10 класу, завзяття якої принесло задоволення багатьом уболівальникам.

Таким рясним н спортивні досягнення став Олімпійський урок, який засвідчив, що учні школи з великою відповідальністю ставляться до свого фізичного розвитку і пропагують здоровий спосіб життя.

Слід зазначити, що усі змагання були чітко організовані і продумані. А все це завдяки злагодженій роботі учителів фізкультури - Несена Романа Івановича і Михайленка Володимира Васильовича. Саме їхня клопітка праця. власний приклад надихають вихованців Вищебулатецької ЗШ на нові досягненя на подолання високих вершин Спортивного Олімпу.

І.Л. Бурдим

Кiлькiсть переглядiв: 283

Коментарi