Свято вдячності

2013-10-07

/Files/images/1 фон (1).jpg

Перша неділя жовтня дарує людям не тільки осінню прохолоду, листопадовий зорепад, а й свято освітян, людей, які відкривають світлу стежину дор пізнання, тих, хто зігріває турботою і теплом маленкі серця. Вдячні вихованці дарують своїм наставникам квіти і свої тланти.

Великою любов'ю і натхненням був наповнений концерт, присвячений Дню працівників освіти, котрий підготували учні Вищебулатецької ШЗ І-ІІІ ступенів. Учениці 10 класу Кочерга Юлія і Огли Людмила щирими словами вітань і найкращих побажань відкрили свято. Для учителів математики і мовників своїм чарівним голосом виконувала пісню Катя Звержинська (8 кл), для невтомних біологів і хіміків звучла музика майбутньої гітаристки Гутник Світлани (8 кл).

Гучними оваціями зустріли присутні виступ ансамблю першокласників, який дарував своїй учительці Овдієнко Любов Миколаївні пісеньку "Ми - першокласники". Тоненький голосочок учениці 2 класу Залати Богданни розчулив кожне серце і не одна сльоза з'явилася в куточку жіночих очей.

Дух козачої водльниці відтворив для слухачів дзвінкий голос Шабанова Данила, учня 3 класу, а слова пісні Кочерги Юлії ще раз нагадав про плинність людського життя.

Таким зворушливим і радісним було свято для освітян школи, бо підготовили його дійсно тлановиті учні, а організував дійство учитель музики Михайленко Володимир Васильович - учитель-новатор, який формує найкращі естетичні смаки і почуття, учитель, який з великою відповідальністю ставиться до підбору дитячого репертуару, створює власні оранжування пісень і мелодій, плекає майбутніх співаків і музикантів.

І.Л.Бурдим

Кiлькiсть переглядiв: 296

Коментарi