А-ну-мо, хлопці!

2013-12-06

/Files/images/DSCF5935.JPG

У День захисника Вітчизни у Вищебулатецькій ЗШ І-ІІІ ст відбулися військово-спортивні змагання хлопціів 8-11 класів "А-ну-мо, хлопці". З теплим вітальним словом до присутніх у залі звернулася зувуч школи Ляшенко Світлана Михайлівна.

Під звуки військового маршу команди представили своїх учасників.

Змагання розпочалися з підтягуваня на перекладині. У цьому виді спорту неперевершеним був Губренко Роман (9 кл), який продемонстрував свою умілу майстерність і фізичну досконалість.

У підтягуванні на гімнастичних брусах першим став Сало Андрій (9 кл), який зумів випередити суперників на 10 очок.

Нелегка ця справа - піднімання вгору металічної штанги. Вона потребує систематичних тренувань, сили волі і витримки. Такі якості притаманні Морозу Артуру (9 кл), тому і перемога в цьому виді змагань у нього цілком заслужена.

Весело пройшли командні поєдинки з перетягування каната. Найсильнішими і найвитривалішими тут були хлопці 10 класу, яким і випала честь поборотися з командою учителів. Ох, і нелегко вдалося кремезним чоловікам перетягнути за омріяну лінію завзятих юнаків.

У коротких перервах між змаганнями, присутніх у залі вітали дівчата з групи підтримки, які підготували до свята запальний спортивний брейк-данс.

З військових дисциплін справжнім випробуванням для юнаків стало одягання противогазів. Не так то просто за лічені секунди одягнути цей індивідуальний засіб захисту. Але команди 9 і 10 класів справилися з цим завданням.

На кінець дійства був проведений товариський турнір з волейболу між командами вчителів і учнів, в якому переможцями стали досвідчені наставники.

За участь у змаганні всі команди отримали чудові солодкі призи - торти.

Таке прекрасне і веселе свято було організоване завдяки кропіткій праці учителів фізкультури Несена Р.І (який, доречі, теж показав майстер-клас підтягування на перекладині), Михайленка В.В., учителя предмета "Захист Вітчизни" Кононенка О.В. Саме їхні уроки, позакласна робота, власний приклад сприяють формуванню в учнів цінісного ставлення до свого здоров'я і способу життя.

Бурдим І.Л.

Кiлькiсть переглядiв: 280

Коментарi