• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Декларація прав людини - "Хартія вольності для всього людства"

Декларація прав людини - "Хартія вольності для всього людства"

2013-12-10

До Дня захисту прав людини у Вищебулатецькій ЗШ пройшли виховні заходи (бесіди, лекції, круглі соли, захисти учнівських проектів), під час яких учні ознайомилися з передумовами створення "Декларації прав людини", історією її проголошення і підписання її на 183-му пленарному засіданні Асамблеї ООН у 1948 році.

Класні керівники старшої школи Гармаш Т.Г., Бурдим І.Л., Бачевська Н.Г. звернули увагу на основні положення "Декларації прав людини", зокрема на класифікації прав і свобод, які гарантуються Законами багатьох держав, в тому числі Конституцією України.

Класні керівники 5-8 класів Несен Р.І., Дузькрятченко Ю.І., Михайленко В.В., Кононенко О.В. акцентували увагу вихованців на їхньому розумінні поняття свободи людини в суспільстві.

З молодшими школярами класні керівники Дядечко Н.Г., Жайворонок В.І., Шапаренко Н.Г., Овдієнко Л.М. в ігровій формі знайомили молодших школярів із правами і свободами дитини у нашій країні.

Усі виховні заходи спрямовані на формування цінісного ставлення до себе як особистості, до людей, суспільства і держави.

Бурдим І.Л.

Кiлькiсть переглядiв: 237

Коментарi