Ростимо спритно

2013-04-22

/Files/images/DSCF2770.jpg Бондаренко В. (зліва) Сацький М.
16 квітня на центральному стадіоні м. Лубни відбулася районна спартакіада серед школярів з легкої атлетики. Сюди з'їхалися кращі спортсмени з 18 шкіл району.
Змагання проходило з трьох видів легкої атлетики: бігу, стрибків у довжину, метання ядра.
Активну участь у всіх спортивних дисциплінах взяли школярі Вищебулатецької ЗШ І-ІІІ ступенів, здобувши вагомі результати.
У старшій віковій категорії бігову дистанцію на 100 м з найкращим результатом подолав учень 11 класу Сацький Микола, який посів І місце серед учасників цього забігу. На двохсотмитрівці першим був Бондаренко Владислав, учень 10 класу. У молодшій групі найспритнішою на біговій доріжці 400 м стала Огли Людмила (9 клас), яка фінішувала першою. Півторакілометровий проміжок Сало Андрій (8 клас) подолав з 3 результатом. А учень 8 класу Губренко Роман став одним із кращих у стрибках в довжину з місця, завоювавши ще одне призове для команди місце - ІІ.
Щасливою виявилася для наших хлопців естафета 4х100 м, в якій вони вибороли І місце. Перемогу в ній здобули Якушенко А. (9 клас), Губренко Р. (8 клас), Бондаренко В. (10 клас), Сацький М. (11 клас).
Цьогорічна перемога наших юних спортсменів - це результат систематичних тренувань, робота над своїм фізичним розвитком, як на уроках, так і в позаурочний час під умілим керівництвом їхнього молодого наставника, учителя фізичної культури, Несена Р.І.
(І.Л.Бурдим)
Кiлькiсть переглядiв: 184

Коментарi